Főoldal | Kezdőlap | Kapcsolat | Kiemelt partnerek | Hírlevél
     
 
Cégbemutató
Telemarketing
Reklámszövegírás
Marketing-tanácsadás
Direkt marketing
Honlapkészítés
Partnereink
Design&grafika
Barter együttműködés
Munkatársak
Kapcsolat
 
     
   

DIREKT MARKETING

 

 

Cégünk vállalja teljeskörű direkt marketing szolgáltatások lebonyolítását akár egyetlen levéltől a több milliós óriáskamányokig.

Előtérbe helyeztük az ötletes, kreatív megvalósítást, az ügyfélközpontú szemléletet, és nem utolsó sorban a gyors és precíz kivitelezést.

 

DM levél ( levélkampány ): Az InfoCentral Magyarország direct marketing adatbázisából 39 féle filterezési szempont szerint alakítható ki célcsoport. Az így kiválasztott célszemélyeknek email útján juttatjuk el Partnereink üzleti ajánlatait.  

Az email előnyei:

ˇ         a levelet megkapó személyek engedélyt adtak arra, hogy részükre emailen keresztül kereskedelmi üzenetet küldjünk, s így a levelet nem kéretlen üzenetként, spamként kezelik,

ˇ         az e-mailek nem csatolt fájlként kerülnek kiküldésre, hanem preview képben is látszódó üzenetként jelennek meg, így kizárható, hogy a levelet vírusgyanús küldeményként kezeljék és elolvasás nélkül töröljék. A tapasztalat azt mutatja, hogy a kiküldött levelek legalább 90%-át valóban el is olvassák,

ˇ         a rendszer automatikusan felismeri a fogadó fél levelező rendszerét, és annak fejlettségi szintjéhez igazítva jeleníti meg az üzenetet Text, HTML vagy Flash formátumban,

ˇ         a direct email tartalmazhat szöveget, álló vagy mozgó képet, hangüzenetet, vagy akár nyomtatható kupont, regisztrációs űrlapot is. Ezen elemek szabadon kombinálhatók vagy tetszőlegesen más elemekkel is bővíthetőek,

ˇ         a kiküldés során folyamatosan - percre pontosan - tájékozódni lehet a kiküldés hatékonyságáról, melyről bármikor aktuális statisztika készíthető. Igény szerint, Ügyfeleink számára online hozzáférési jogot kínálunk az eredmények alakulásának nyomon követéséhez is.

ˇ         a levél meghatározott részei vagy akár a teljes felülete átalakítható link-nek, így az érdeklődő könnyedén elvezethető a Megrendelő weboldalára, vagy akciós ajánlatára. A levélben szereplő kattintható felületek külön azonosítót kapnak, így a későbbiekre vonatkozóan következtetést lehet levonni arról, hogy a levél mely eleme volt a leginkább figyelemfelkeltő!

 

Értékesítés ösztönzés: ez a termékek használatának és kipróbálási lehetőségeinek összességére alapszik. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb promóciós mechanizmust, és igény szerint vállaljuk a program teljeskörű lebonyolítását is.

 

   
 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem