Főoldal | Kezdőlap | Kapcsolat | Kiemelt partnerek | Hírlevél
     
 
Cégbemutató
Telemarketing
Reklámszövegírás
Marketing-tanácsadás
Direkt marketing
Honlapkészítés
Partnereink
Design&grafika
Barter együttműködés
Munkatársak
Kapcsolat
 
     
   

 

ADATVÉDELEM

 

Az adatkezelő köteles gondoskodni az adatok biztonságáról, valamint megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek. Az InfoCentral Magyarország Group oldalain rengeteg utalás található más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a InfoCentral Magyarországnak semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen oldalakra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ilyen esetekben - ha szükségét érzik - olvassák el az oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban. Az adatokat védeni kell a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás, vagy törlés, illetőleg sérülés vagy megsemmisülés ellen.
Partnereink az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhetnek, illetve ellenőrizhetik adataik tartalmát, igény szerint bármikor kérhetik azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását. 

-          adatkezelés:
az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatok gyűjtése, felvétele, tárolása, feldolgozása, törlése és bármilyen hasznosítása (ideértve a továbbítást és a nyilvánosságra hozatalt). Adatkezelésnek számít az adatok megváltoztatása és további felhasználásuk megakadályozása is;

-          adatfeldolgozás:
az adatkezelési műveletek, technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől.

-          adattovábbítás:
valamely adat hozzáférhetővé tétele meghatározott harmadik személy számára;

-          nyilvánosságra hozatal:
valamely adat hozzáférhetővé tétele bárki számára;

 

   
 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem